Wil jij je auto laten spuiten?

Volgende maand is het weer carnaval. In het oosten van het land wordt dit uitgebreid gevierd. Ook wij doen daar elk jaar aan mee. De hele stad leeft hier het hele jaar naartoe en het wordt zeker heel serieus genomen. Naast alle optochten en andere gekkigheid is er dit jaar een wedstrijd. De wedstrijd houdt in: ‘Wie heeft de gekste kleur auto’. Dit is natuurlijk super leuk en een keer wat anders dan andere jaren. Veel mensen nemen dit natuurlijk heel serieus omdat je graag mee wil doen en het wil winnen. Er staat een grote prijs tegenover en iedereen wil deze graag in bezit hebben. Om deze reden wilde ik graag mijn auto spuiten. Op internet ging ik op zoek naar een site die daarvoor de juiste middelen aanbiedt. Ik kwam hier terecht en heb gelijk contact opgenomen. Zij vertelden mij dat ze zeker een idee hadden voor mijn auto. We zijn gelijk aan de slag gegaan met brainstormen en er is een super resultaat uitgekomen.

auto spuiten

Super resultaat

Met mijn buurvrouw had ik het erover en zei vroeg mij verbaast: “Ga je je auto spuiten?”. Zij vond het geen goed idee aangezien je er dan aan vast zit. Zelf was ik er wel van overtuigd. Toen we eruit waren elke kleur de auto werd en alles goed door hadden gesproken heb ik mijn auto weggebracht. Na een week kwam die weer terug in de gewenste kleur. Ik was er van overtuigd dat ik zou winnen met zo een mooie auto. En gelijk had ik. Ik heb de wedstrijd gewonnen.